fbpx

Jos kaipaat kynsi-inspiraatiota, lue tämä! Katso, millaiset ovat LCN -kesäkynnet pin-up-tyyliin.

LCN kesäkynnet
Upeat pinkit pin-up -kesäkynnet syntyivät LCN:n tuotteilla

Olin viime viikon loppupuolella Savonlinnassa Miss Garage Girl -kilpailumme sponsorin, Adelaine Beautyn omistajan Ansu Malisen kutsumana. Adelain Beauty on  LCN-, Fearie Lashes ja Monteil Paris -tuotemerkkien maahantuoja ja edustaja Suomessa. Kisaamme Adelain Beauty sponsoroi lahjoittamalla upeat tuotepalkinnot voittajakolmikolle sekä valitsemalla oman Miss Fearie Lashes -voittajan, joka pääsee merkin omaksi ripsimalliksi.

Ansu oli ihanasti päättänyt laittaa minun kisakuntoon nyt tulevaa viikonloppua varten. Sainkin oikein kokonisvaltaisen päästä varpaisiin -tyyppisen kauneuskäsittelyn: Ansu värjäsi ja leikkasi hiukseni, teki minulle upeat ripset ja LCN-rakennekynnet sekä sormiin että varpaisiin.

navykynnet
Ideakuva omien kynsieni koristeluun. Kuva: LCN

Olen hyvin tottunut rakennekynsien käyttäjä. Omat kynteni ovat aika vaatimattomat eivätkä koskaan kasva kovin pitkiksi. Ne ovat pehmeät ja kosteat ja minulla on aina ollut vaikeuksia saada edes kynsilakkaa pysymään niissä. Niinpä olen jo 17-vuotiaasta lähtien turvautunut rakennekynsiin. Välillä olen ollut pidempiä aikoja ilman rakennekynsiä, mutta silti ne jotenkin kuuluvat minun olemukseeni vahvasti. Pidän siitä että minulla on huolitellut kynnet ja että sormenikin näyttävät hieman pidemmiltä kun niissä on hieman pidemmät ja hyvin muotoillut kynnet.

Rakennekynsien idea on se, että ne rakennetaan oman luonnollisen kynnen päälle. Oman kynnen pintaa karhennetaan kevyesti niin, että geeli tarttuu siihen paremmin. Omaa kynttä ei kuitenkaan ohenneta. Kynsiin voidaan lisätä pituutta ja ne muotoillaan haluttuun muotoon ja koristellaan. Rakennekynsi kasvaa oman kynnen mukana eli noin millin viikossa ja sopiva huoltoväli on noin 3-4 viikkoa. Huollossa kynsi viilataan pois, uloskasvanut alue täytetään ja kynsi rakennetaan, muotoillaan ja koristellaan uudelleen. Voit siis vaihtaa kynsien tyyliä vaikka joka huollossa ja näin leikkiä eri tyyleillä!

Rakennekynsiä tehdään sekä akryylistä että geelistä. Minulla on kokemuksia molemmista, aloitin akryylikynsisitä ja vahdoin sen jälkeen LCN-geelikynsiin. Nyt viimeaikoina minulla on ollut taas akryylikynnet, mutta niiden terveyspuoli on mietityttänyt minua, joten nyt tuntui aivan luksukselta saada taas aidot geelikynnet sormiani koristamaan.

Mikä sitten on akryyli- ja geelikynnen ero? Akryylikynnet tehdään jauheesta, ja niissä on voimakas tuoksu. Ne kiinnittyvät kemiallisesti kynnen pintaan ja niissä on voimakas haju tekovaiheessa. Akryylikynnet kiinnittyvät todella tiukasti kynnen pintaan ja ovat erittäin kovat. Syy akryylikynsien suosioon on niiden halpa hinta, uudet kynnet voi saada kuudella kympillä ja huollon neljällä kympillä.

Kesän geelivärit
Ihastuin täysin näihin uusiin kesän Summer at the Beach -geelisävyihin, joita käytettiinkin kynsissäni! Kuva: LCN

LCN on alan ensimmäisiä brändejä ja todellinen edelläkävijä rakennekynsissä. LCN:n tuotteet ovat täysin hajuttomia ja myrkyttömiä, eli niistä ei pääse imeytymään kynnen läpi mitään myrkyllisiä kemikaleja elimistöön. Ne kiinnuttyvät omaan kynteen molekyylitasolla, ei kemikaalisesti. Tämä on mielestäni erityisen tärkeä asia. Sarjasta löytyy erilaisia vaihtoehtoja erilaisille kynsityypeille. Siis myös minun kosteisiin ja lyhyisiin kynsiin saadaa kynnet jotka pysyy hyvin ilman myrkkyjä. LCN:llä on myös loputon määrä sävyjä ja koristeita joilla koristella kynnet omaan tyyliin sopiviksi. LCN-kynnet ovat tämän vuoksi myös jonkin verran arvokkaampia, ja täysin hintansa arvoisia mielestäni juuri tuon myrkyttömyyden vuoksi. Se mit äolen miettinyt, on että ei ole kiva ajatus, että kynnen läpi imeytyy omaan rakkaaseen vartaloon myrkkyjä. Siitä mielellään maksaa pari kymppiä enemmän kun kerran kynnet haluaa. Oma hyvinvointi on aina asia, johon kannattaa sijoittaa. Itse en ole ollut koskaan halvimman perässä juoksija, ostan mieluummin vähän ja kunnollista kuin paljon halvalla. Panostan mielummin laatuun silloin kun jotain oikeasti haluan. Siksi hetken kokeilun jälkeen jätin akryylikynnet pois.

Ennen kuin aloimme laittaa kynsiä, kerroin Ansulle ideoista jotka minulla oli kynsieni koristeluun. Halusin jokaisen kynnen hieman erilaiseksi, ja halusin niistä selaiset hyvin kesäisen karkkimaiset, ideanani oli saada oikeat Candy Nails! Kerroin myös haasteista joita minulla on ollut kynsilaatuni kanssa. Ansu nyökkäili tietävänä ja valitsi juuri minun kysilleni sopivat tuotteet.

omat kynteni
Kehtaan nyt tähän laittaa kuvan omista kynsistäni. Näette varmaan miksi suosin rakennekynsiä… Kännykkäkuva.

Yleensä kynsteni on tehty tipeillä, siis sellaisilla muovijatkeilla jotka liimataan oman kynnen jatkeeksi, viilataan ja muotoillaan haluttuun pituuteen ja muotoon. Nyt Ansu laittoin kuitenkin kynsiini muotit, joiden päälle rakensi kynnen, ja niihin vielä eräänlaiset kevyet puristimet, jotka kavensivat ja pyöristivät kynteni päät sopivaan muotoon.

Kynnen muotoilua
Kynsi rakennettiin oman kynteni päälle muotilla. Kevyet puristimet muokkasivat oman kynteni parempaan muotoon. Kännykkäkuva.

Kun kynnen pohja ja muoto oli valmis, alettiin koristeluun. Olin saanut valita Adelainin loputtomasta kynsikoristevalikoimasta ne koristeet jotka miellyttivät minua eniten. Siinä olikin hommaa, koristeita oli monta hyllymetriä erilaisia littereitä, paljetteja, geelejä, tarroja ja koruja. Olin erityisen innostunut LCN:n uudesta Summer at the Beach -värikokoelmasta, jossa on toinen toistaan ihanampia kesäisiä pinkin sävyjä sekä kultaa ja hopeaa. Yksi inspiraationi lähde oli myös LCN:n mainoskuvassa näkemäni seilorihenkiset kynnet. Toiveideni pohjalta Ansu teki minulle upeat Candy Nails -tyyliset kynnet, jotka hyvin sopivat kesäiseen moderniin pin-up tyyliin! Olen ihan pökertynyt onnesta, näistä tuli juuri sellaiset kun olin toivonutkin!

kesäkynnet
Jokainen kynsi on hieman erilainen keskenään
kesäkynnet puhelin
Vaikka kynsillä on pituutta, myös modernimman puhelimen näpyttely onnistuu edelleen.
Lähikuva kynsikoristeluista
Tässä vielä lähikuva koristeluista

Ja vielä kirsikkana kakun päällä Ansu teki myös varpaankynsiini LCN Wilde Pedique -geelikynnet! Varpaankynnet joutuvat pienemmälle kulutukselle kuin käden kynnet joten niissä minulla on aina pysynyt lakka hyvin. Siksi minulla ei ole koskaan ennen ollut varpaankynsissä geelikynsiä. Nyt pääsin kuitenkin niitä kokeilemaan. Varpaiden kynnet kasvavat hitaammin kuin sormien kynnet, ja siksi niihin laitettuja geelikynsiä ei tarvitse huoltaa yhtä usein kuin sormien geelikynsiä. Jos haluat upeat kesävarpaat, on hyvä idea ottaa geelikynnet sandaalikauden alussa ja huoltaa ne kerran ennen kesän loppua.

Minun varpaankynsiin Ansulla ja minull aoli täysin sama idea: Summer at the Beach -malliston Surfer Girl -sävy, johon ihastuin täysin. Siinä on kaunis lämmin pinkin sävy ja sievä kevyt hohde. Ylellisen kaunis!

varpaankynnet
Kynsien värisävynä on hohdokas Surfer Girl!

LCN on todella suosittu kynsibrändi Suomessa. Kun teetät itsellesi rakennekynnet, suosittelen valitsemaan huolella tekijän ja tuotteet joita kynsiisi käytetään. Ota asioista selvää ja googlaa tekijöitä ennenkuin varaat aikaa. Oma ulkonäkö ja terveýs eivät ole koskaan niitä asioita, joissa kannattaa juosta halvimman perässä. Olen aiemmin itse käynyt parissa eri LCN-salongissa ja laatu on ollut aina hyvää. Oma kokemukseni on, että kun valitsee LCN-tuotteita käyttävän kynsisalongin, voi olla varma siitä, että tuotteet ovat turvallisia ja olet koulutetun kynsiteknikon hyvissä käsissä.

Jutun kuvat: Photo by Marko Laukkanen

Tekstin on sponsoroinut Adelain Beauty Oy. Tuotetiedustelut:

Adelain beauty Oy
Olavinkatu 32, 57130 Savonlinna

040 703 7831 I asiakaspalvelu@adelainbeauty.com
044 242 7077 I monteil@adelainbeauty.com
040 362 6110 I info@adelainbeauty.com
www.adelainbeauty.com

Suosittelemme sinulle myös:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: