fbpx

Olen juuri 29-vuotta täyttänyt nuori nainen ja luonteeltani olen huumorintajuinen, ystävällinen, luotettava, rehellinen ja omaan pilkettä silmäkulmassa.
Harrastuksiini kuuluu ratsastus, hevoset ja koiran kanssa touhuaminen. Katson myös paljon elokuvia ja sarjoja sekä seuraan muotia tiiviisti. Ja uusista muoti villityksistä poimin jotain mieluista omaan tyyliini mukaan.

Olen monessa eri sopassa keitetty, hyvässä ja pahassa, iloinen ja pirskahteleva persoona. Rakastan värejä, mekkoja, korkokenkiä, laukkuja ja koruja, kuten useimmat naiset. Yhdistelen tyylissäni eri genrejä, rock-henkeä ja suloisen tyttömäistä sulassa sovussa. Välillä mennään runsaan bling blingin peittämänä. Oikeastaan tyylini on näyttävää ja suurta, kunhan en jää huomaamatta. 🙂 Tavaramerkikseni on muodostunut värikkäät hiukset. Minulla on ollut mm. sinisen, punaisen, pinkin, purppuran ja vihreän väriset hiukset..koskaan ei tiedä minkä väriset hiukseni ovat, kun seuraavan kerran tavataan.

Lähdin mukaan Miss Garage Girl 2017-kilpailuun, koska edustan suurempaa kokoluokkaa ja haluan näyttää kaikille ettei koko ole esteenä tehdä mallin hommia. Haluan olla esimerkkinä kaiken kokoisille naisille, että kun uskot itseesi, kaikki on mahdollista ja yritän rohkaista kaikkia unelmoimaan ja haaveilemaan suuria.

Suosittelemme sinulle myös:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: