fbpx

Olen 44 vuotias positiivinen ilopilleri Keski-Suomesta ja  kauniit asiat,vaatteet,korut,vanhan ajan glamour,naisellisuus…..Ah,niin ihania asioita ja niin Minua😍Työskentelen kotihoidossa vanhusten parissa lähihoitajana ja siellä minun täytyy pitää työliiviä joten haluan aina kun mahdollista lähinnä vapaa-ajalla pukeutua kauniisti ja naisellisesti.Töihin laitan välllä hiuskukan hiuksiin…. Kuuntelen lähinnä raskaampaa musiikkia ja vanhaa kunnon Rock’n Rollia mutta muunkinlainen Musiikki vetoaa minuun lähinnä fiiliksen mukaan😉ja pukeudun mielelläni kellohelmaan ja korkkareihin😊Olen sellainen vanhanaikainen tyttö.Nauran paljon ja saan muutkin nauramaan.Tulen hyvin erilaisten ihmisten kanssa juttuun ja saatan jopa piristää jonkun päivääkin olemuksellani.Olen muuntautumiskykyinen mutta tiedän oman tyylini ja olen rohkeasti Minä😍Perheeseeni kuuluu mies ja kolme lasta sekä kissoja ja yksi koira.Asumme maaseudulla minun mummolassani. Harrastan laulua ja piirtämistä,taulujakin maalaan silloin tällöin. Tiedän olevani paras minä juuri tällaisena ja mielestäni jokainen ihminen on Paras juuri sellaisena kuin on.

Minä olisin siksi Garage Girl 2017 koska arvostan jokaista ihmistä ja olisin hyvä esimerkki nuorille naisille siinä että jos on erilainen pitää saada olla erilainen ja pukeutua juuri niinkuin itse haluaa välittämättä muiden mielipiteistä.Tätä olen myös 11-vuotiaalle tyttärelleni opettanut ja onnistunutkin koska hän haluaa ja uskaltaa olla erilainen ja persoonallinen sekä pukeutumisessaan ja muutenkin. Mielestäni jokainen ihminen on kaunis, on sitten pyöreä tai hoikka..pitkä tai lyhyempi…Kaikkien pitää saada olla persoonia.Minua itseäni on kiusattu koulussa mutta olen siitä vahvistunut ja oppinut kantamaan itseni suurella ylpeydellä ja Olen onnellinen siitä että olen juuri Minä, ihana Minä😍
Tätä sanomaa haluan viedä eteenpäin kaikille..
Olkaa Rohkeasti ja Suurella Ylpeydellä juuri sellaisia kuin olette❤

😘

Yst.terv.Sini-Marianna

Suosittelemme sinulle myös:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: