fbpx

Hei,
olen ulospäinsuuntautunut, iloinen, herkkä, omassa kropassa viihtyvä pieni ja pippurinen energiapakkaus Kotkasta. Naisellisuus ja kauniit asiat ovat aina olleet lähellä sydäntä. Tutustun uusiin ihmisiin helposti ja otan haasteet rohkeasti vastaan. Rakas ystäväni on sanonut, että minussa asuu puolikas Annie mestariampujaa ja puolikas Marilyn Monroeta. Harrastuksista lähinnä sydäntä on jousiammunta. Elän elämää kaikki mitä tulee on tarkoitettu asenteella ja jokaisesta päivästä täysillä nauttien. Tänään ei huomista kannata murehtia, joten eletään hetkessä ja tehdään se mitä voidaan, ei yhtään enempää, se riittää.
Monesti olen miettinyt, että olen uudella kierroksella elämän suhteen, koska vintage ja pin up -jutut vetävät puoleensa ja tuntuvat omilta, kuin olisin elänyt tämän joskus aiemmin. Kisaan hain mukaan toivoen, että saan sen myötä uusia mahtavia kokemuksia ja samanhenkisiä ihmisiä elämääni.
Viha nakertaa ihmistä sisältäpäin, joten muistetaan rakastaa ❤
Sydämellisin terveisin, Tanja

Kuva: Heidi Niemi / Pin-up Garage
Mekko: www.pinmeup.fi
Paikka: Old Skool Garage

Suosittelemme sinulle myös:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: