fbpx

Hoi kaikki Garage Girl Clubilaiset! Kirjoitin täällä blogissani aikaisemmin Anumati Naturalsin tuotteista, joita testasin. Anumati Naturalsin tuotteet ovat täysin luonnon omista raaka-aineista valmistettu Suomessa ilman eläinkokeita. Ne ei sisällä mitään ylimääräisiä kemikaaleja, vain ihoa hoitavia luonnon omia aineita joista suurin osa on luomulaatuisia. Lue koko postaukseni täältä.

Nyt Anumati Naturals tarjoaa meille Garager Girleille huikean tutustumisedun: Saamme kaikista kasvovoiteista -20 % alenuksen koodilla Pinup4e. alennus on voimassa 18.8.17 asti Anumati naturalsin verkkokaupassa osoitteessa www.luonnonkauniskauppa.fi. Alennuksen ovat oikeutettuja kaikki Pin-Up Garagen asiakkaat.

Minä itse käytän päivittän Antistress-voidetta, mikä on sinun valintasi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: