fbpx

Tärkeä osa itsestä huolenpitämistä on ihon puhdistus ja hoito. Markkinoilla on loputtoman paljon eri laatuisia tuotteita joista valita, ja on usein vaikeaa löytää itselle sopivaa tuotetta ja sarjaa. Oma ihoni ei ole erityisen allerginen eikä herkkä, mutta minulle on silti tärkeää, etten kuormita omaa rakasta vartaloani ylimääräisillä myrkyillä ja kemikaleilla sisäisesti enkä ulkoisesti. Vaikka en ole asiassa täysin puritanisti, en siis käytä kaikessa pelkästään luomua vaikka sitä paljon suosinkin varsinkin ruuassa, valitsen silti iholleni mielelläni korkealaatuista luonnonkosmetiikkaa. Tärkeää minulle kissanaisena on myös eläinkokeettomuus. Ja yrittäjänä  suosin mielelläni aina toisten naisyrittäjien tuotteita. Koska se jos mikä on eettistä.

Anumati Naturals on suomalainen kosmetiikkayritys, jonka takana on suomalainen naisyrittäjä Anu Ruohosto. Anumati Naturalsin tuotteet ovat täysin luonnonmukaisista ainesosista valmistettuja ilman eläinkokeita ja iso osa raaka-aineista on luomulaatuisia. Tuotteet ovat ammattikosmetiikkaa ja saatavana kauneudenhoitoalan ammattilaisilta. Ilokseni ja onnekseni Anu halusi sponsoroida meidän Miss Garage Girl -kilpailua, ja samalla Anu lähetti myös itselleni kokeiltavakseni sarjan ihonhoitotuotteita.

Sain kokeiltavakseni tämän setin, johon kuului lähes kaikki mitä tarvitsen täydelliseen kasvonhoitoon. Niinpä juhannuksena otinkin itselleni kunnon rentoutumishetken ja tein ihanan kasvohoidon Anumati Naturalsin tuotteilla.

Ensin puhdistin kasvoni Brightening Gel Cleanser -puhdistusgeelillä. Geelin sanotaan sopivat erityisesti rasvoittuvalle iholle (kuten omani on), ja se todella poisti hyvin kaiken meikin. Usein rasvaisen ja sekaihon tuotteet jättävät hieman kuivattavan tunteen iholle, mutta tästä puhdistusgeelistä jäi iholle sellainen olo että iho tuntui normaalilta. Se vei öljyisyyden pois muttei kuivattanut liikaa eikä iho kiristänyt puhdistuksen jälkeen. Pieni määrä tuotetta, alle teelusikallinen, riitti hyvin koko kasvojen puhdistukseen. Iho tuntui kosteutetulta jo heti puhdistuksen jälkeen ja se varmasti johtui siitä, että tuote sisältää reilun määrän Aloe vera -mehua joka tunnetaan ihoa hoitavasta koostumuksestaan.

Seuraavaksi levitin kasvoilleni ihanaa Lavender Essence maskia. Laitoin tuotetta ihan reilun kerroksen ja annoin sen vaikuttaa vartin verran. Laventeli tunnetaan rauhoittavasta vaikutuksestaan ja laventelinaamion tuoksu teki kasvohoitohetkestä todella ylellisen. Huuhtelin naamion pois iholtani vedellä ja iho tuntui sen jälkeen todella pehmeältä.

Viimeistelin vielä puhdistuksen Herbal Refreshing Mistillä. Tuote on suihkepullossa joten suihkutin sitä muutaman painalluksen vanutyynylle ja pyyhin kasvoni sillä huolellisesti. Myös tämä tuote oli tarkoitettu rasvaiselle iholle, ja se veikin ihanasti ylimääräisen ihon öljyisyyden pois ilman että se kuivatti ihoa. Se ei myöskään ärsytä ihoa kuten monet rasvaisen ihon tuotteet vaan päinvastoin se tuntui hyvin rauhoittavalta iholla ja jätti sen kirkkaan tuntuiseksi.

Puhdistuksen jälkeen vielä kosteutin ihon kaksivaiheisesti. Ensin levitin iholleni pari painallusta Couperose-CE-serumia. Tuote on väriltään syvän keltainen ja nimensä mukaisesti se on suunnattu erityisesti punoittavan couperosa-ihon hoitoon. Seerumi on erittäin kosteuttava ja se saa ihon tuntumaan ihanan pehmeälle. tuote imeytyi hyvin eikä se jäänyt rasvaiseksi ihon pinnalle. Seerumin päälle levitin vielä hieman Antistress Cream -voidetta. Voide on myöskin keltainen väriltään ja suunnattu rasvaiselle sekaiholle. Voide viimeisteli ihon kosteutuksen. Se sisältää ihoa rauhoittavia ainesosia ja kosteuttavaa öljyä joka hoitaa ihoa ihanasti.

Olen nyt käyttänyt näitä tuotteita ihonhoidossani noin viikon ajan. Muita tuotteita käytän päivittäin, mutta naamiota kerran viikossa. Tunnen jo nyt ihoni kosteustasapainossa selvän eron entiseen. Iho tuntuu normaalilta, se ei puske enää niin paljoan öljyä kuin ennen enkä tarvitse niin paljon puuteria pitkin päivää. Iho tuntuu kuitenkin kosteutetulta ja itse asiassa ensimmäistä kertaa tiedän miltä tuntuu jos on normaali iho, siis sellainen joka ei ole liian kuiva eikä liian rasvainen vaan syvästi kosteutettu ja hyvinvoivan tuntuinen.

On ihanaa ottaa itselleen arjenkin keskellä pieni hemmotteluhetki, joka rentouttaa ja on vain minua varten. Anumati Naturalsin tuotteet tuovat pientä luksusta jokaiseen päivään. Joka aamu ja ilta kun puhdistan ja kosteutan ihoni, tulee hyvä mieli kun tiedän että pidän itsestäni hyvää huolta ja tuotteet tekevät minulle aidosti hyvää. Tuotteiden ihana tuoksu vaikuttaa myös mieleen ja tuo ihanaa mielihyvää. Sarjasta löytyy laaja valikoima toinen toistaan ihanampia tuotteita, suosittelen ehdottomasti tutustumaan niihin!

Tuotteiden tarkemmat kuvaukset tarkkoine ainesosaluetteloineen ja jälleenmyyntipaikat löydät Anumati Naturalsin kotisivuilta.

 

Suosittelemme sinulle myös:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: