fbpx

Myymäläämme on saapunut aivan kerrassaan ihana uutuus: LCN:n The Powder Room -vartalopuuteri. LCN on parhaiten tunnettu todella laadukkaista kynsituotteistaan, mutta heidän valikoimiinsa kuuluu myös laaja kirjo erilaisia meikkituotteita. Tämä ihana puuteri osui silmiini heidän valikoimastaan kauniin vintage-henkisen pakkauksensa takia. Kiinnostuin siitä heti ja halusin kokeilla tuotetta, ja nyt sitten olenkin ihan koukussa siihen.

Puuteri on todellakin tarkoitettu vartalolle. Siinä on pieni värisävy, joka näyttää iholla kauniilta. Puuterissa on myös kevyt hohde, joka on juuri se juttu mitä tässä puuterissa rakastan ja miksi se on mielestäni jokaisen Garage Girlin must have -tuote kesäksi! Taputtelin puuteria kevyesti dekolte-alueelleni, käsivarsiin ja jalkoihini. Hohde näyttää todella kauniilta iholla ja olo on todella ylellinen. Pieni juttu, jolla saa itselleen kivan fiiliksen. Juuri niinkuin kosmetiikan pitääkin tehdä!

Pieni määrä puuteria riittää, ei kannata laittaa sitä suuria määriä juuri sen hohteen vuoksi vaan kevyt sipaisu riittää. Tuotteessa on kevyt vaniljan tuoksu joka aluksi mietitytti että onko se liian voimakas, mutta ei se ole. Tuoksu on todella miellyttävä mutta ei haise nenään vahvasti, itse asiassa se voisi olla jopa voimakkaampikin minun makuuni, hajusteyliherkät lienevät eri mieltä kuitenkin ja tyytyväisiä tähän.

Tuote on pakattu tällaiseen kauniiseen rasiaan, ja se ehdottomasi ansaitsee paraatipaikan kampauspäydälläsi, sehän on suorastaan sisustusesine!

Tämä ihana puuteri on saatavana sekä verkkokaupastamme että myymälästämme. Verkkokaupasta löydät sen täältä: THE POWDER ROOM.

Blogin kuvat: Maria Kimalle.

Suosittelemme sinulle myös:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: