fbpx

Olen Helka, 51-vuotias hyvinkääläinen opettaja. Olen kisan seniori , mutta en anna sen säikäyttää itseäni. Olen nyt vasta löytänyt todellisen naisellisuuteni ja oppinut siitä nauttimaan. Nuorempana juoksin karkuun kameroita, mutta nykyään nautin kuvauksista joka solullani.
Harrastuksiani pin-upin lisäksi ovat mm. käsityöt, luonnossa liikkuminen, lukeminen, järjestötoiminta ja näin kesäaikaan ison maaseutupihani hoito.
Pitkään uskoin, etten ole riittävän kaunis, riittävän hyvä tai riittävä millään tavoin. Itsetuntoni oli varsinkin ulkonäköni suhteen heikko, vaikka olinkin saavuttanut elämässäni paljon ja toteuttanut monia haaveitani. Kun täytin 50v. annoin itselleni lahjaksi mahdollisuuden toteuttaa tämäkin unelma, pin-up -stailaus ja -kuvaukset. Siitä se sitten lähti! Ymmärsin, että meistä jokainen on omalla tavallaan kaunis. Kun sisäinen hehku ja naisellisuus pääsevät kukoistamaan, se näkyy toivon mukaan myös muille! Nyt mottoni onkin: “Kauneus lähtee sydämestäsi, loistaa silmistäsi ja hehkuu kasvoiltasi, kunhan annat sen päästä esiin!”
Terv. Helka

Suosittelemme sinulle myös:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d