fbpx

Olen 34-vuotias sähäkkä, huumorintajuinen, aito ja elämäniloinen nainen. Olen tyylikäs, ylpeä jokaisesta kurvistani ja äitiydestäni. Rakastan vintagen eleganssia ja metallimusiikkia ja haluankin korostaa näitä kahta asiaa omassa pin up -tyylissäni.

Kouluajan kiusaaminen ulkonäön takia ja epävarmuus omasta ulkoisesta olemuksesta on tehnyt minusta vahvan punatukkaisen jumalattaren, joka rakastaa esiintyä ja olla kameran edessä. Pudotin suuren määrän painoa, päätin tehdä unelmistani totta ja elän tällä hetkellä unelmaani, sellaista jonka en olisi uskonut vielä vuosi sitten olevan mahdollista.

Kehotan ihmisiä uskomaan unelmiin, koska ne on tehty toteutettaviksi, etenkin jos niiden eteen jaksaa tehdä töitä, ilmaisiksi ne harvoin tulevat.

Olisin täydellinen Miss Garage Girl 2017, koska olen yksinkertaisesti hyvin aito rempseä naisellinen nainen, joka sydämestään haluaa juuri tämän kisan voittoa. Arvostan oman ulkonäköni lisäksi myös muiden ulkonäköä ikään ja kokoon katsomatta. Huolehdin ulkoisesta ja sisäisestä itsestäni, en jätä koskaan varpaankynsiäni lakkaamatta ja hän valitsen myös kaupassa ostoskärryn mekkoni väriin sopivaksi😃.

Minussa on aloittelijan innokkuutta sekä olen itsevarma, mutta myös nöyrä ja ohjeita vastaanottava, koska haluan oppia ja kehittyä upeaksi pin up -malliksi.

Suosittelemme sinulle myös:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: