fbpx

Hei kaunotar!

Tuntuuko sinusta joskus siltä, että elät niin hektistä arkea, että aika ei vaan riitä itsestä huolenpitämiseen? Tai siltä, että olisi ihanaa joka päivä saada tuntea itsensä kauniiksi ja huolitelluksi, mutta kaikki muut asiat ajavat itsestä huolehtimisen edelle?

Meillä naisilla on loppujen lopuksia aika paljon paineita joiden kanssa tasapainoilla arjessa. Yhtälöön kuuluu usein esim. työ tai opiskelu, parisuhde, lapset sekä omat ja lasten harrastukset.  Päivät täyttyvät kaikenlaisesta ohjelmasta ja usein tässä tasapainoilussa tuntuu ettei vaan jaksa tai ehdi käyttää aikaa itsensä puunaamiseen. Ja kun joskus panostamme itseemme, teemme senkin tuntien pientä huonoa omaatuntoa. Meille naisille on hyvin yleistä se, että laitamme muiden tarpeet omiemme edelle, ja usein se tarkoittaa sitä, että jätämme itsemme ilman sitä kaikkea hyvää jonka antsaitsemme ja jonka ansiosta jaksaisimme arkeakin paremmin.

Tiedän hyvin tämän ristiriidan. Yrittäjänä olen käytönnössä koko ajan töissä, teen jatkuvasti jotain projektia. Välillä on vaikeaa saada tarpeeksi aikaa edes levolle. Ja silti työssäni minun täytyy pystyä näyttää siltä, että olen todellakin omassa firmassani töissä ja sen keulakuva. Se, sekä ennekaikkea se, miten laittautuminen vaikuttaa omaan fiilikseen itsestä olen kehittänyt itselleni pieniä kikkoja, joiden avulla pystyn omassa arjessani tuntemaan itseni huolitelluksi, tyylikääksi ja kauniiksi. Kyseessä on loppujen lopuksi hyvin pienistä asioista, jotka eivät vie todellakaan paljon aikaa, mutta jotka vaikuttavat siihen omaan fiilikseen ihan huomattavan paljon.

Olen vuosien ajan pitänyt kymmeniä koulutuksia sadoille asiakkailleni nimenomaan naiselliseen tyyliin liityen, ja tämä sama ongelma on tullut kerta toisensa jälkeen esiin. Emme anna itsemme kukoistaa vaan piiloudumme kiireen ja muiden tekosyiden taakse. Jopa meidän kulttuurimme kannustaa ennemmin oman itsen ja ulkonäön vähättelyyn kuin oman kauneuden korostamiseen ja siihen, että olisimme itseemme tyytyväisiä. Meillä naisilla on tarve tulla nähdyksi kauniina, mutta usein emme usko olevamme kauniita tai emme vain uskalla tai osaa korostaa parhaita puoliamme. Olen todella usein todennut, että pidämme itsessämme jopa virheinä sellaisia asioita, jotka muut näkevät meissä upeina ja ihailemisen arvoisina asioina. Elämme elämäämme näkemättä sitä upeaa potentiaalia ja kauneutta mikä meissä kaikissa on.

Tämä on oikeastaan lempiaiheeni ja se perimmäinen syy sille, miksi yritykseni on olemassa. Haluan auttaa jokaista naista nousemaan täyteen potentiaaliinsa, tuntemaan olonsa hyväksi ja näkemään oman kauneutensa. Kauneudella en tarkoita pelkästään länsimaista kauneusihannetta. En usko mitään kollektiivista kauneusihannetta edes olevan olemassa. Kauneusihanne on aina subjektiivinen. Mikä on yhdelle kaunista ei ole sitä välttämättä muille.Suhtautumien esim. tatuointeihin on tästä loistava esimerkki.

Kauneus ei ole mikään absoluuttinen määre, joka olisi mitattavissa. Kauneus on tunne, ja se tunne on jokaisen meidän saavutettavissa. Ja se tunne lähtee omasta suhtautumisesta omaan itseen. Kun arvostat ja rakastat itseäsi sellaisena kuin olet, tunnet jo itseesi kauniiksi. Alat nähdä kauneutta itsessäsi, Ja sitten opit vielä tuomaan parhaita puoliasi esiin ja korostamaan niitä niin että hyvä fiiliksesi vain lisääntyy. Se on juuri se, mihin minä työlläni pyrin.

Avuksi kaikille naisille jotka taistelevat tämän asian kanssa olen tehnyt oppaan, jolla pääsee asiassa alkuun. Kokosin yhteen 10 vinkkiä miten voit tuoda esiin naisellisuutta omassa arjessasi. Nämä ovat minun omia vinkkejä joita itse käytän ja jotka olen kehittänyt omaa arkeani varten. Olen ne testannut ja todennut hyviksi itselleni. Ja nyt haluan jakaa ne myös sinulle. Miten saada helppo ja kaunis kampaus viidesä minuutissa? Millaisia vaatevalintoja teen korostaakseni parhaita puoliani enkä piilotellakseni niitä? Mm. näihin annan vastauksen oppaassani.

Voit ladata itsellesi maksuttoman 10 helppoa tapaa tuoda naisellisuutta arkeesi -oppaan täyttämällä tilauslomakkeen täällä. Saat oppaan heti luettavaksesi sekä vielä lisäksi lähetän sen sinulle jotta saat sen varmasti talteen omaan sähköpostiisi. Oppaan vinkit ovat helppoja toteuttaa ja eivät vie todellakaan aikaa paljoa. Ne ovat sellaisia, joilla voit joka päivä tuoda iloa ja kauneutta päivääsi. Oppaan tilaamalla varmistat, että saat myös jatkossa minulta vinkkejä, ideoita ja inspiraatiota hyvään oloon. Olen aivan varma, että oppaasta on sinulle hyötyä ja iloa!

 

Suosittelemme sinulle myös:

1 Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: