fbpx

Monen vuoden ajan minua on pyydetty järjestämään Pin-Up Garagen oma kilpailu. En ole sitä tähän asti tehnyt, koska minulla ei ole ollut aikaisemmin ajatusta sen taakse ja en ole halunnut järjestää kisaa vain kisan takia. Nyt aika kisalle on kuitenkin juuri oikea, ja minulle on avautunut sekä ajatus sen takana, että aivan loistava tapahtuma jonka yhteyteen kisa sopii paremmin kuin hyvin.

Tänä kesänä valitaan siis ensimmäinen Miss Garage Girl Ruukki Rock ‘n’ Bike Festivaleilla heinäkuun lopussa. Haen kisassa kehityiskelpoista ja yhteistyökykyistä mallia, joka on tulevan vuoden ajan Pin-Up Garagen oma malli. Voittaja pääsee mukaan syksyn mallikurssillemme, ja hän pääsee esiintymään kuvauksiin ja videoihin sekä mahdollisesti promootiopäiviin. Työstä saa tietysti myös korvauksen.

Haku kisaan on käynnissä nyt, tässä vielä ohjeet siihen:

Oletko sinä Miss Garage Girl 2017? Finaali käydään Ruukki Rock ‘n’ Bike Festivaleilla 29.7.17

Garage Girl, oh, tuo upea naisellinen -pin-up-kaunotar, joka on meidän kaikkien ihailun kohde! Hän on säteilevän itsevarma, hyvinvoiva, itsenäinen ja naisellinen nainen. Onnellisuus suorastaan säteilee hänestä! Hän elää täydessä loistossaan viihtyen omassa vartalossaan ja huolehtien itsestään. Garage Girl nimittäin tietää, ettei hänen arvonsa naisena ole koosta tai muodoista kiinni. Hänen arvoaan ei voi mitata mittanauhalla eikä vaa’alla, sillä hän tietää olevansa tyrmäävän seksikäs juuri sellaisena kuin hän on. Garage Girl rakastaa naisellisuutta, vanhan ajan glamouria ja hän pitää hyvää huolta itsestään ja ulkonäöstään. Hän tuntee parhaat puolensa ja osaa korostaa niitä kauniisti. Kun Garage Girl kävelee kadulla, muiden päät kääntyvät ihastuksesta ja hän saakin usein vastaanottaa kehuvia kommentteja jopa aivan vierailta ihmisiltä.

Haku Pin-Up Garagen omaan Garage Girl -kisaan on alkanut! Laita oma vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen hello@pinupgaragefi.mystagingwebsite.com. Sisällytä hakemukseesi itsestäsi seuraavat tiedot:
– oma nimi ja mahdollinen kilpailunimi
– paikkakunta
– ikä
– kertomus itsestäsi: miksi juuri sinä olet vuoden 2017 Garage Girl?
– liitä mukaan tuore kasvo- ja kokovartalokuva itsestäsi
Otsikoi hakusähköpostisi “Garage Girl 2017”

Kisaan voivat hakea kaikki täysi-ikäiset naiset. Kisassa ei ole ikä- eikä kokorajoituksia. Hakuaika päättyy 15.5.2017 ja valituille ilmoitetaan viikolla 20.

Finaaliin valitaan kymmenen kilpailijaa. Kilpailijat kutsutaan kuvauspäivään la 27.5. Strömforsiin, jossa otetaan viralliset kilpailukuvat.

Kisan palkinnot:

Voittajalle
– Garage Girl -titteli ja mallisopimus vuodeksi Pin-Up Garageen (sis. promopäiviä ja mallistokuvauksia)
– Pin-Up Garagen mallikurssi (arvo 590€)
– Pin Me Up – malliston mekko (arvo 199 €)

Toiseksi sijoittuneelle:
– Kuvauslahjakortti Pin-Up Garageen (arvo 454€)

Kolmanneksi sijoittuneelle:
– Kuvauslahjakortti Pin-Up Garageen (arvo 399€)

Suosittelemme sinulle myös:

1 Comment

  1. OLEN 28 V. 170cm pitkä ja painan 81 kg.oon eveliina tea turunen. Kilpailuunne nimi ois MIMOSA HAASTETTA ELÄMISEEN JA ILOISTA VÄKEE!
    Oon pieksämäen asukki ja JOENSUUSTA KOTOISIN.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: